Gravid??

Nu blev du nyfiken va? Ska hålla dig på halster ett tag till.... =)
Skoja bara.
Grejjen är att jag har mkt barnsaker, så om du är intresserad av något så får du köpa av mig om du vill.
Jag har bebis/barnkläder i mängder, allt från stl 44 till 98 (Flickkläder) Även ytterkläder, vinter och sommar.
Allt är såklart helt och rent och mycket är helt oanvänt.
Jag har bärsele, mobil till säng, leksaker och mkt mkt mer.
Är du intresserad kan du skicka ett mail till mig på: jessica-32@hotmail.com

Annars så är det prima, fredag och allt! Blev bjuden av sanbon och Jasmine på suuupergoda smörgåspizzor ikväll, nam =) Jasmine ville ha grillkrydda på sin, sen ville hon inte ha den..?? Haha, mamman åt upp den och höll med om att det smakade sådär.

Nu sover mina 2 underbara barn och vi sitter i soffan med en varsin kopp kaffe och jäser.

Fortsätter med det tror jag tills John Blund kommer.

Ha en bra helg.

//Migochmitt

Hej hej Hallå!

Nu va det ett tag sen igen. Har inte haft den där riktiga skrivlusten på ett tag igen.
Men en resumé ska jag väl få ihop nu.
Jag jobbar på, som vanligt, det är lika spännande som alltid och händer mkt vecka för vecka.
Nu har det varit en heltisk period som börjar gå mot sitt slut, skönt!
På hemmafronten är det lika hektiskt som vanligt =) Fullt ös på barnen , tack och lov.
Livia har haft 2 perioder med feber nu igen på kort tid. Förkylning resulterade det i nu sist. Idag har hon varit feberfri och hoppas verkligen den håller sig borta nu. Länge. Är jättejobbigt för henne när hon får feber för den blir så hög och hon blir helt slut stackarn. Så det blir en del vabbande från jobbet nu, lite ovanligt för mig som aldrig behövt vaba eftersom krille varit föräldrarledig mest. Men det gör mig ingenting heller, inget går före mina barn! Såklart. Blir bara jag som får det lite stressigare på jobbet men det tar jag bara barnen är friska =)

Snart är det ju sommar igen och då brukar det vara friskperiod.

Denna helg som är nu har hitills varit jättebra, idag va vi och tittade på skotercross med flickorna, Livia tyckte det va jättekul med alla skotrar och Jasmine tyckte det va kul med allt folk =) Dom är olika.. haha.
Det va iallafall skönt att få vara ute,
Sen på eftermiddagen bakade jag och jasmine bullar, uppskattat!
Nu sover mina älsklingar och jag sitter här och lyssnar på musik och ska snart göra dom sällskap, det börjar bli dags nu.


Kram på er!!


Sjukstuga!

Är hemma med Livia idag som hade hög feber inatt. Bättre idag, hoppas det håller i sig.
Krille jobbar till kl 14.00 idag och Jasmine är på dagis. Hon skulle verkligen inte vara hemma med oss idag, hon skulle göra klart sin pärlplatta =)
På em när mannen är hemma igen ska jag åka in på Volvo med bilen och se om dom ska laga skadan jag fick för någon dag sedan när jag blv påbackad. Hoppas det.
Sen åker jag till jobbet och får lite gjort där med, det blir abrupt när man plötsligt är hemma en dag.
Imorgon får  vi se hur det blir, beroende på min tjej om hon är frisk eller inte annars tar vi en hemmadag till.
Nu sover hon en stund och jag väntar på att hon vaknar så vi kan äta lite mat, börjar bli lunchdags.
Sitter och slötittar på tv:n, vad mkt skit det är på mornar/förmiddagar! Och det finns folk som inte är annat än hemma och sitter och ser på det hela dagarna också... skrämmande. Bara det måste man bli psykiskt dålig av haha. Och dom som är sjukskrivna måste ju bli ännu sjukare av att inte ha annat att göra...
Jag tror inte det finns en enda människa som mår bra av att inte ha något aktivt att syssla med varje dag, tex ett jobb. Det finns nog inte många som är så sjuka så dom inte kan göra det minsta några timmar varje dag. Då skulle dom ju vara sängliggande, även hemma ellerhur??
(Nu räknar jag inte in människor som är VÄLDIGT sjuka i tex cancer och liknande) Jag tänker på människor som är "vanligt" sjuka och sjukskrivna. Kommer säkert få många på mig nu men det är tur att man får tycka som man vill =)

Nej jag tar och stänger av tv:n och lagar lite mat istället.

Tjjing på er!

Kram kram

Söndag och helgslut

Helgerna går så otroligt fort alltd. Plötsligt är det söndagkväll igen. Och denna helg som varit har inte haft så mkt att bjuda på heller. KALLT så det inte finns ord, kan inte vara ute med barnen ett enda dugg. Vilket genererar i ganska uttråkade barn, uttråkade föräldrar och till slut är fantasi´n slut på inneaktiviteter. Det gör att det blir rätt mycket spring och stoj inne utan att det finns anledning, bara låta liksom :) Dagen idag har varit sådan och ganska jobbig, det är höööga skrik dom får till barnen och det är inte alltid sådär superkul tycker jag, Lägga på lite att jag inte får sova på nätterna heller, sån´t tycker vår minsta är ruskigt överskattat.. Ja med allt detta blir det lite kortare tålamod minst sagt! Till slut visste vi inte vad vi skulle hitta på så då kom Krille med ideén att vi åker bil =) Och det gjorde vi, till stan en sväng och kollade in ÖB och lite så sen hem igen, det gjorde susen för flickorna blev lugnare när vi kom hem. Så då tog vi bad/dusch och kvällsfika och sedan va Livia supertrött så hon somnade 18.30 och Jasmine sover också nu.
Bra de´, för dom ska vara tidigt på dagis imorgon, kl 07.00 så då måste vi upp i ottan känns det som.
Tur att deras dag inte blir så lång på dagis, Krille slutar tidigt och kan hämta dom.

Annars är det inte så mkt som händer här, jag bärjar bli urless på att inte badrummet är klart, att inte flickorna har egna rum ännu mm mm. Men det är sånt man får ta, vi vet ju vilka vi har att tacka för det. Älskade Staten!!
Krille är lika less han på att inte kunna göra något just nu, men det kommer. Snart kan vi säkert göra allt det där klart, det tror jag.

På jobbet rullar det på bra, det sker förändringar mest hela tiden. Nu på slutet har det bara varit positiva och det gillas! Jag trivs otroligt bra på stället och mina kollegor är kanon!

Nej nu är det "vikatvättdags", inte det roligaste men det måste ju göras =)

Kram kram!

Alltså..

Inte en enda kommentar har jag fått sedan jag startade min nya blogg? I den gamla kom det lite då och då. Kanske har man inte orkat titta på min nya..
Ja ja, hursom.

Ledig dag och kallt!

Idag visar termotemern på -26 grader, inte sådär jätteskönt alltså.
Synd när vi är lediga idag jag och flickorna. Krille jobbar idag men är ledig på fredag istöället så flickorna får två lediga dagar denna vecka, perfekt! Det har varit mycket ledigt nu ett tag och jag tycker det är skönt att komma tillbaka till rutiner mm. Livia sover mycket bättre på nätterna när hon är på dagis på dagarna än när hon är hemma mycket t ex. Sen säger an väl iof aldrig nej till ledighet heller =) I år blir d mindre ledigt runt storhelger eftersom dom infaller på helger. Bra år för arbetsgivarna mao =)

Nu sitter vi här och leker med lera och bakar tårtor, senare blir det väl lite målning tänker jag. Vi får roa oss inne så gott det går när vi inte kan vara ute.

Jasmine har ju också slutat med napp, det måste jag ju skriva! Det är stort det, men det går jättebra. Hon sålde dom till tomten på julaftonen för en tjuga! Lite jobbigt va det första natten men sen har det gått jättebra!
Stora tjejen.
Nästa ju är det Livia som ska sälja sina, får se då hur det går.
 
Nej nu ska jag ägna mig åt det vesäntliga!

Kram på er

Nytt år!

Dags att skriva en rad känns det som.
Tiden bara rinner iväg med familj och jobb och bloggen blir lidande =( Måste strukturera mig bättre f rom nu.
1a Januari 2010, lite knepigt att skriva 2010.. Jul och nyår har förflutit lugnt hos oss. Julen firade vi endast på hemmaplan med barnens morföräldrar och deras farbröder m tillhörande sambo till den ena. Vi åt god mat och umgicks och tomten kom också med massa fina paket.
Nyårsaftonen firade vi helt ensamma med barnen, vi åt middag på Max (=)) enligt Jasmines önskan och vi va i B-näs och handlade. Kvällen tog vi en runda in till stan o kollade på några raketer sen på 12-slaget stog vi allihopa hemma i fönstren och tittade, Inget barn kan sova i det lätet kan jag lova! Men det positiva va ju att vi sov allihopa till kl nästan va 10 idag! Wow.

Nu går denna ledighet mot sitt slut och snart är det jobbdags igen, inget som känns jobbigt precis. Snarareroligt, det är sällan man har tråkigt där!

Nu ska jag prata lite med min stora tjej innan hon ska hoppa i säng, den lilla sover redan

Kram på er o gott 2010

RSS 2.0