Söndag 11.55

Den här helgen har runniot iväg snabbt, igår va vi borta en stor del av dagen. Vi handlade och donade. På em kom morfar´n och Tobbe och lilla Freja och hälsade på. Jättekul!
Idag är det en slödag i familjen, vi softar mest idag. Laddar inför ny vecka imorgon.
Jasmine vill ringa en kompis, det ska hon få göra efter lunchen så kanske dom kan leka en stund.
Flickorna är förkylda igen, jag hoppas och ber att det stannar där och inte blir feber och så.
Jag är så trött på allt som har med vinter att göra nu, barnen är ju sjuka heeela tiden. Suck.
Nej tacka vet jag sommaren! Snart så =)
Nu ska jag leka lite med Jasmine medans Livia sover middag.

Kram på er!

Jiiippiiee!!

Det SNÖAR ute! Har ni sett? Heeelt fantastikst. **Ironin haglar** kan man bli mer trött på det här med snö än så här? Varför hör ingen sär uppe min bön? DET RÄCKER FÖRHELVEEETE!!
Jaja, nu så. Annars är det ganska som vanligt, vi jobbar och står i och barnen är på förskolan.
Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Det händer inte så mycket mer liksom.
På jobbet är det stundvis stressigt, stundvis lugnt men det svänger fort mellan dessa stunder. Och ja, det är lika kul fortfarande =) Jag trivs kanon!
K går utb nu och har varit till E-tuna idag och kört sitt drömfordon, väghyvel =) Nu är han nöjd!
Det är det han vill i framtida arbetskarriären. Kul för honom, han har pratat om det i flera år. Så jag hoppas han kommer dit!

Nu ska jag ta mig en dusch och tvätta lite, sen blir det fika och kväller.

//Jessica

Tyst i huset.

Det är bara jag vaken. Krille gjorde kväller tidigt med flickorna, trött stackarn. Det är inte bara att sitta i en grävmaskin hela dagarna. 
Jag tycker sånna här stunder när jag är helt för mig själv är rätt sköna, det är inte ofta dom händer men när dom gör det är dom välkomna. Jag behöver rensa huvet ibland på allt möjligt och det görs bäst när jag är ensam och kan ta mig tiden att tänka.
Just nu kretsar mycket runt barnen och deras relation med övriga runt oss.
Jag har kommit fram till att den dag jag blir mormor, då ska jag finnas där för mina barn och barnbarn till 100%, alltid. Jag ska ställa upp helt av mig själv, erbjuda mig att spendera tid med mina barnbarn mm. Så trenden bryts. Om min mamma hade funnits är jag säker på att hon hade funnits för oss mest hela tiden, det också på både gott och ont. Jag hade säkert blivit trött på henne... =) Men som det känns just nu så har det varit tusen gånger bättre än som det är.
Hon hade säkert bett att få ha barnen hos sig för sällskapets skull, hämtat dom tidigare från dagis ibland, tagit med dom på bilturer osv.
Det är något både jag och Krille saknar, att någon BRYR sig om våra barn. Att någon kanske ringer nån gång och frågar om dom får ha barnen, eller om dom får komma och umgås mm. Som det är nu så får ALLTID Krille och jag ringa och " be om hjälp", som det väljs att kallas. HJÄLP med sina egna barnbarn??? Hur fan tänker man då? Det är som att sitta barnvakt till sina egna barn. Det går inte.
Käsnlorna för barn och barnbarn finns liksom inte, det är bara jobbigt. Men det sägs ju såklart inte till oss, men tystnaden talar för sig själv.
Krille är ju den som klarar sig helt själv resonerar man, ja jag kan säga att han är TVINGAD till det. Det är inget han vill eller valt. Och att inte engagera sig i sina barnbarn, det är INTE att Krille klarar sig själv. Det är ren jävla, ja jag vet inte ens vad jag ska kalla det.

Det ska bli roligt att se när vissa andra i familjen får barn, hur det blir då.
Nej fy vad besviken man blir.

Nu har jag rensat lite och det känns skönt att skrivit ner det.

Nu ska jag kolla lite på tv. Ha det.


Meeen tjena!!

Hoppas allt är bra med dig! Här är det iallafall ok.. Min lilla tjej har feber igen så vi håller oss hemma från jobb o dagis. Även Jasmine fick vara hemma idag då jag inte hade nån bil att köra henne i, det stog 2st på gården och ingen funkade. Blir man matt eller??
Men nu så, nu funkar en igen poch det trasiga är historia för den här gången.
Imorgon kör jag Jasmine igen och jag och Livia åker hem igen. Jasmine gillar verkligen inte att vara hemma när hon inte är sjuk, det krävdes en hel del övertalning från min sida imorse och mycket pyssellovande!
Jag har jobbat en stund på e/kvällen idag, gick bra. Men attans vad tiden går fort när man jobbar en kortis bara och ändå ska hinna med lika mkt som på en fulldag.

Nu har jag sjunkit ner i soffan, flickorna sover o Krille är inte hemma.
Jag tror jag blir kvar här o myser en stund för mig själv.

Kram

Inge kul

Ska meddela att det här inlägget kommer inte innehålla särskilt mycket positivitet, så du vet om du ska chilla vidare.
Det är 100 000 000 meter snö ute och det fortsätter vräka ner. Sjukt. Taket på huset är täckt av 95% av den massan. Sjukt. Krille ska dit upp i helgen och få 70% ner på marken. Ännu sjukare.
Jag har tyckt att bromsarna på bilen varit sådär ett tag, men vafan även den orkar ju inte med snön så jag tänkte att det löser sig. Dom funkar ju bra ibland. Till idag. Skulle svänga in på vägen hemma och det gick bra, skulle svänga in på gården. Det gick bra att svänga men inte stanna. No broms at all. Bromsslang trasig.
Duschar med Jasmine, ska stänga av vattnet och samtidigt ta upp en sak till henne. Slår panna rakt i kranen. Blir vansinnig och slår knytnäven i duschväggen. Bula i pannan och blå på knogen.
Pratar i telefon med nära och blir osams.

Annars en toppenbra dag/kväll!

Nu ska jag lista ut hur jag fraktar mig och barnen till dagis och jobb imornbitti.


RSS 2.0